Feestelijk tintje officiële start Bonkveen Zwartemeer

glimlachend_MSL7300WAfgelopen vrijdag 22 april werd er met een klein feestje de officiële aftrap gevierd van de bouw van in totaal 8 levensloopbestendige woningen aan het Bonkveen in Zwartemeer.Wolken_MSL7266W

Voor de officiële aftrap van Fase 1 werden de toekomstige bewoners uitgenodigd. Een paar weken eerder werden de eerste werkzaamheden reeds opgestart.

Welkom

Wietze Wolken van het gelijknamige Bouwbedrijf Wolken BV heette iedereen een hartelijk welkom en onder het genot van een drankje en (warm) hapje maakten de toekomstige dorpsbewoners al snel kennis met elkaar, werden er levendige gesprekken gevoerd en werden er contacten gelegd. Wolken_MSL7319WDe meesten moesten een stevig aantal uren en kilometers reizen om de bouwlocatie van hun toekomstige woonbestemming te bereiken.

Fase 1

Hiermee is Fase 1 van de bouw van 6 levensloopbestendige woningen aan het Bonkveen in Zwartemeer van start gegaan.Wolken_MSL7378W Wolken_MSL7313WIn Fase 2 worden er vervolgens nog eens 2 woningen in het nieuwbouwplan gerealiseerd, met een slaap- en badkamer op de begane grond. De woningen beschikken daarnaast over een carport en worden gesitueerd op royale kavels van ca. 500m².

Onderhoudsarm

Deze nieuwbouw van eerste 6 levensloop bestendige woningen heeft als groot voordeel dat alles onderhoudsarm wordt uitgevoerd. Met onder andere kunststof kozijnen, volledige isolatie, vloerverwarming en gasloos! De woningen worden inclusief het sanitair en het tegelwerk in de badkamer en het toilet opgeleverd. De eigenaren hoeven alleen nog maar zorg te dragen voor het kopen van de vloer- en wandafwerking.

Wietze_Wienold_Berrie_MSL7247

Van links naar rechts: Wietze Wolken, Wienold Westerveen en Berrie Walda.

Ontwerp en de tekeningen
Berrie Walda, Bouwkundig ontwerp en adviesburo Walda

Technische Installaties
Wienold Westerveen, W.T.I. Installatietechniek

Uitvoering
Bouwbedrijf Wolken BV

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024

Build by MediaSL