Over ons

Grondlegger Willem Wolken

De grondlegger van ons familiebedrijf Bouwbedrijf Gebr. Wolken is onze vader, Willem Wolken. Vader Wolken is in 1965 vanuit huis begonnen met bouwopdrachten, veelal via mond tot mond reclame. Door de voor die tijd grote vakkennis van vader, kwamen er al snel meer en grotere bouwopdrachten.

Trapconstructies, kozijnen en vloerconstructies

Wat begon in een eenvoudig schuurtje bij huis, liep al snel uit op het investeren in een riante werkplaats aan de Eemslandweg in Zwartemeer. Van daaruit werden de meest mooie trapconstructies en kozijnen door hem gefabriceerd. Ook de vloerconstructies- en metselwerkzaamheden namen toe. Dit duurde tot in 1998 voordat vader vond dat het tijd werd om het maar eens wat kalmer aan te gaan doen.

Wietze en Joop

Sinds 2000 is het bedrijf opnieuw begonnen onder vof: Bouwbedrijf Gebr. Wolken. Wietze, de oudste zoon van Willem, en Joop de jongste van het gezin Wolken, zetten het bedrijf nu voort in de nieuwe vorm. Vader heeft zich wel verwonderd dat zelfs zoon Wietze omgedraaid is, en nu met veel plezier het werk doet, waarvan hij altijd aangaf, dat hij het nooit, maar dan ook nooit zou gaan doen…

Familiebedrijf

Inmiddels is Joop een zeer ervaren bouwvakker, altijd in de buitendienst, en het rechtstreekse aanspreekpunt op, tijdens, maar ook na de oplevering van een bouwproject. Wietze daarentegen is verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding, en zorg dragen dat alles op rolletjes loopt binnen het bedrijf. Ook de beide vrouwen van de broers werken -deels- mee in dit heuse familiebedrijf. Een goede basis voor een degelijk stukje vakwerk wat het bedrijf biedt!

LOGISCHE STAP

In januari 2021 is er een logische stap gemaakt. Vanaf heden gaan wij verder als een B.V.. Onze bedrijfsnaam is vanaf heden dan ook Bouwbedrijf Gebr. Wolken B.V.

Bouwbedrijf Gebr. Wolken B.V.
het Adres voor Vakwerk!

© 2024

Build by MediaSL